Uutiset

Lehdistötiedote

Älykäs nuukuus on uusi normaali kuluttajakäyttäytymisessä.


Uutiskirje

Digitaalinen mainonta on kasvanut Suomessa kuluvana vuonna yleisestä mediamainonnan laskusta ja taloudellisesta taantumasta huolimatta.


Uutiskirje

TNS Gallup tutki nyt ensimmäistä kertaa vuosittaisessa yritysten maine- ja vastuullisuustutkimuksessa myös terveyspalveluja tarjoavia yrityksiä.


Uutiskirje

Printtimedian näkökulmasta erityisesti digitaalisen lukemisen ja painetun lukemisen mittareiden yhdistäminen herättää kysymyksiä.


Ajankohtaista

Sisältömarkkinointia datalla, ei mutulla! Tutkittu tieto sisältömarkkinoinnin työkaluna - näkökulma yrityksestä ihmiseen.


Ajankohtaista

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!


Lehdistötiedote

Lehdistötiedote marraskuu 2015

MEDIAMAINONTA LASKI 4,6 % VUODEN 2015 KOLMANNEN KVARTAALIN AIKANA


Lehdistötiedote

Suomessa investoitiin markkinointiviestintään 2,9 miljardia euroa vuonna 2014, mikä on 2,5 prosenttia edellisvuotta vähemmän.


Uutiskirje

Monikanavaisuus on 2010-luvun teema: Niiden yritysten, jotka hallitsevat suvereenisti sekä verkko- että kivijalkakaupan, voidaan ennakoida menestyvän tulevaisuudessa muita paremmin.


Uutiskirje

Suomalaiset käyttävät sosiaalista mediaa reilusti vähemmän muihin Pohjoismaihin verrattuna, kertoo juuri julkaistu TNS:n Connected Life -tutkimus.


Ajankohtaista

Kirsi Maste on nimitetty Commercial Directoriksi vastuualueenaan myynnin ja asiakkuuksien johtaminen ja Päivi Kauppinen Innovation & Consulting