Puhelinhaastattelijat

Haemme jatkuvasti uusia puhelinhaastattelijoita - jätä hakemuksesi!

Etsimme rohkeita ja innostuneita henkilöitä tekemään haastatteluja puhelimitse

Oletko sinä etsimämme

Puhelinhaastattelija

Työssäsi pääset keskustelemaan suomalaisten kuluttajien ja päättäjien kanssa monipuolisista yhteiskunnallisista asioista. Työssäsi opit puhelintaitoja, ymmärryksesi yhteiskunnan toiminnasta syvenee, ja opit kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Työaikasi ovat joustavat, ja toivomme, että voisit työskennellä keskimäärin kolmena iltana viikossa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on hyvä suomen kielen taito, kohtelias puhelinkäyttäytyminen ja hyvä puhelinääni ja osaat hymyillä puhelimessa. Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle mukavan ja viihtyisän työyhteisön Espoon Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä sekä joustavat työajat.

Katso myös rekryvideo https://youtu.be/jK-kWm9gGpI

Tervetuloa Kantar TNS:lle!

 

Kantar TNS toimii yli 80 maassa ja on yksi suurimmista markkinatutkimusyrityksistä maailmassa. Toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 1945 nimellä Suomen Gallup Oy.

Nämä neljä asiaa opit puhelinhaastattelijan työssä

Monen nuoren työuran alku sisältää jaksoja puhelintyössä. Työtä tehdään usein joustavissa työvuoroissa, mikä sopii erinomaisesti opiskelijoille. Myös alalle ominaiset nuorekkaat työyhteisöt sekä suoritukseen sidottu ja kannustava palkkaus houkuttelevat nuoria alalle.

Kokosimme neljä hyötyä, joita työkokemuksesta puhelinhaastattelijana on koko työuralle:

  1. Opit puhelintaitoja. Puhelimessa puhuminen kuuluu melkein kaikkiin työtehtäviin. Rohkeus tarttua luuriin ja kyky esittää asiasi näkemättä vastapuolta ovat tärkeitä taitoja työelämässä.
  2. Opit herättämään kiinnostuksen nopeasti. Hyvän ensivaikutelman luominen on äärimmäisen tärkeää lähes kaikissa työkohtaamisissa. Puhelinhaastattelijana opit herättämään vastapuolen kiinnostuksen muutamalla lauseella.
  3. Opit ymmärtämään yhteiskunnan toimintaa. Puhelinhaastattelijana keskustelet yhteiskunnallisten päättäjien ja yritysjohdon edustajien kanssa monipuolisista aiheista. Samalla yleissivistyksesi sekä näkemyksesi yhteiskunnastamme syvenevät.
  4. Opit kohtaamaan erilaisia ihmisiä. Työelämässä et aina voi valita, keiden kanssa olet tekemisissä. Puhelinhaastattelijana juttelet päivittäin lukuisien erilaisten ihmisten kanssa ja pääset kehittämään vuorovaikutustaitojasi.

 

Haastattelussa puhelinhaastattelija - jututimme puhelinhaastattelijaa työn hyvistä puolista

Mari, 24, on tradenomiopiskelija Helsingistä. Hän työskentelee toista vuotta Kantar TNS:llä (ent. TNS Gallup) puhelinhaastattelijana. Jututimme Maria työn hyvistä puolista.

Mikä on parasta puhelinhaastattelijan työssä?

Pakko sanoa työajat! Opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi ja koulu vaatii aika paljon läsnäoloa. TNS Gallupilla pystyn tekemään iltoja ja viikonloppuja. Toimisto on vieläpä tosi hyvien kulkuyhteyksien varrella, niin ehdin kivasti iltavuoroon tunneilta.

Mitä muuta arvostat työssäsi?

No ainakin työkavereita. Meitä on tosi mahtava porukka täällä. Aina on kiva tulla duuniin, kun samalla näkee hyviä tyyppejä ja voi vaihtaa uusimmat kuulumiset.

Toinen hyvä asia on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Harrastan paljon kaikenlaista, niin on ihan mahtavaa, kun pystyy toivomaan just tiettyjä vuoroja. Elämän saa suunniteltua toimivaksi paketiksi, missä koulu, duuni ja muu elämä menee kivasti rinnakkain.

Haluatko lähettää terveisiä heille, jotka harkitsevat puhelinhaastattelijan työtä TNS Gallupilla?

Joo, ehdottomasti vaan hakemusta jättämään ja rohkeasti mukaan! Porukkaan mahtuu aina lisää hyviä tyyppejä. Ja siis tämä työ on oikeasti tosi mielenkiintoista – pääsee juttelemaan aina ihan uusista aiheista ja oppii koko ajan kaikkea uutta. Päähän tarttuu kaikenlaista tietoa, josta on varmasti hyötyä tulevaisuudessa!

Haemme nyt Marille työkavereita Espoon Otaniemeen tekemään puhelinhaastatteluja.