Kenttähaastattelijat

Kenttähaastattelijat

Haemme tutkimushaastattelijoita ympäri Suomen tekemään henkilökohtaisia kotitaloushaastatteluja tablet-laitteella. Haastattelut tehdään ovelta ovelle -menetelmällä sekä kauppakeskuksissa, joten iän tuoma varmuus ja uskottavuus ovat hakijalle eduksi. Työaika painottuu iltapäiviin, iltoihin ja viikonloppuihin. Voit itse vaikuttaa työskentelypäiviin ja haastattelumääriin. Palkka muodostuu tehtyjen haastattelujen perusteella.

Hakijalta edellytämme:

  • hyvää suomenkielen taitoa
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
  • pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta
  • rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä

 

Ennen töiden aloittamista tutkimushaastattelija perehdytetään työhön.

Kysy lisätietoja: capi.rekry@tnsglobal.com

 

Mystery shopping -tutkimusassistentit Espoon toimipisteessä

Tehtävänäsi on arvioida asiakaspalvelun laatua Mystery Shopping -menetelmällä, jossa assistentti asioi yrityksessä, soittaa asiakaspalveluun tai on verkkoyhteydessä tavallisena asiakkaana esiintyen.

Tutkimusassistentin työhön sisältyy laadunvarmistusta, yhteydenpitoa kentällä toimiviin assistentteihin sekä muita toimistotehtäviä. Toimipisteemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Toivomme, että olet valmis tekemään myös mystery shopping -asiointeja pääkaupunkiseudulla ja sen lähiympäristössä.

 

Mystery shopping -asioijat eripuolilla Suomea

Haemme jatkuvasti henkilöitä tekemään palvelutasomittauksia mystery shopping -menetelmällä ympäri Suomea. Erityisesti tarvitsemme 18-24-vuotiaita näihin tehtäviin. Työ on projektiluontoista.

 

Oman auton käyttömahdollisuudesta on etua.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: mystery.rekry@tnsglobal.com